İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 2 Mart 2023 157 Görüntüleme

Tarsus Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nda Bayrak Değişimi

Tarsus Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini 22 yıldır başarı ile sürdürmekte olan ve son yapılan oda genel kurul toplantısında rakipsiz olarak seçilen Başkan Erdoğan Yalçın ,sağlık nedenlerinden dolayı görevini Oda Başkan Vekili Oktay Yılmaz’a devretti.

Yapılan olağan yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulunun oy birliği ile Oktay Yılmaz oda başkanı olarak seçildi.

40 yılı aşkın süredir Esnaf teşkilatında farklı görevlerde esnafa hizmet eden Erdoğan Yalçın: “ Esnaf teşkilatında bulunduğum süre boyunca elimden geldiğince esnafımızın hak ve menfaatlerini göz önünde bulundurarak görevimi yerine getirmeye gayret ettim, umut ediyorum ki bugüne kadar hakkıyla taşımaya çalıştığım bayrağı Sn. Oktay Yılmaz benden daha da ileriye götürecektir. Bu vesile ile bugüne kadar birlikte çalışmış olduğum tüm teşkilat arkadaşlarıma ve bizi bu göreve layık gören tüm esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.”

Tarsus Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası başkanlığı görevini devralan Oktay Yılmaz; “ Bugüne kadar odamıza ve esnaf teşkilatımıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Sn. Erdoğan Yalçın’a teşekkürlerimi sunarım. Kendisinden devraldığımız bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden esnaf ve sanatkarlarımızın şüphesi olmasın. Tarsus Bakkallar Esnaf Odası olarak geçmişte olduğu gibi gelecekte de Esnafımız için Birlik Başkanımız Sn. Talat Dinçer ile omuz omuza yürüyeceğiz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster