İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 18 Ocak 2023 172 Görüntüleme

TARSUS İDMAN YURDU ,AK PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem KAVALCI ve Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Halil KÜÇÜKOĞLU yönetimi temsilen siyasi partiler ziyareti kapsamında ,Tarsus AK Parti İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

Takımımız zorlu süreçlerden geçerken herkesin birlik olup takımımızın etrafında birleşmesi gerekmekte olduğunu belirttiler. Ziyarette, Tarsus İdman Yurdu’na nasıl destek olunabileceği ve neler yapılması gerektiği hakkında istişarelerde bulunuldu.

Tarsus AK Parti İlçe Başkanı sayın Hasan PODAK, takım için elinden geleni yapacağını ve her daim Tarsus İdman Yurdu’muzun yanında olduğunu söyledi. Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu kendilerini ağırlayan Tarsus AK Parti İlçe Başkanlığı’na ve İlçe Başkanı sayın Hasan PODAK’a misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster