İçel
Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 16 Ocak 2023 208 Görüntüleme

Tarsus İdman Yurdu : 0 – Erzincanspor : 4

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem KAVALCI,takımın aldığı mağlubiyetten sonra açıklama yaptı; ”Kıymetli Tarsus İdman Yurdu Taraftarları,
Bugün gençlerimizin verdiği mücadelede bir an olsun takımımıza olan desteğinizi eksik etmediğiniz için hepinize minnettarız. İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçten en sağlık şekilde çıkmak için elimizden gelen mücadeleyi bizlerde kendi adımıza vermekteyiz. Şunun bilinmesini istiyoruz, takımımızın transfer çalışmaları devam etmektedir. Düzce Cam Düzcespor maçında takımımızın transfer çalışmasını tamamlamış olarak sahada olmayı planlamaktayız. Tarsus İdman Yurdu’muzu layık olduğu yerlere getirmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Hep birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz ve bu sizler olmadan mümkün olamaz. Tüm taraftarlarımızın içi rahat olsun bu zorlu süreçten en sağlıklı şekilde çıkacağız ve bunu hep birlikte başaracağız.
Ayrıca bugün verdikleri onurlu mücadelen ötürü de genç futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Her şey Tarsus İdman Yurdu’muz için! ”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster