Ana Sayfa Gündem, Politika, Sağlık, Siyaset, Tarsus, Yaşam 12 Şubat 2024 84 Görüntüleme

Tarsus Güler Eczanesine Yapılan Saldırıya İlişkin Kınamalar Peş Peşe Geldi

Tarsus’ta faaliyet gösteren Güler Eczanesi Ecz. Güler Fıstıkçı dün akşam saatlerinde “sıra var” bahanesiyle saldırıya uğradı. Saldırıyla ilgili Kınamalar peş peşe geldi
İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven ve İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil ile birlikte Güler Eczanesini ziyaret ederek konuyla ilişkin şunları paylaştı ;
MEHMET YUNUS SEVEN : Dün akşam kendini bilmez kişilerin “sıra var” bahanesiyle Tarsus Devlet Hastanesi karşısında hizmet veren kıymetli Eczacımız Güler Fıstıkçı’ya saldırarak darp ettiği bilgisini edindim. Saldırganların ifadesinin alınarak serbest bırakılmasını manidar buluyorum.
Sağlık çalışanlarını güvensizlik duygusu içerisinde tükenme noktasına getiren şiddet olaylarını bütüncül politikalarla durdurmak artık bir zorunluluktur. İyileştirmek ve yaşatmak için kesintisiz ve nitelikli sağlık-ilaç hizmeti sunarken her an şiddete uğrayan eczacı dostlarımın her zaman yanında olacağımın sözünü veriyorum.
Birinci basamak sağlık hizmeti sunumu yapan eczanemizde yaşanan bu şiddet olayının failinin bir an önce hak ettiği cezaya çarptırılmasını bekliyor konunun takipçisi olacağımı ilan ediyorum dedi.
İSTANBUL ECZACI ODASI’DA KINAMA YAYIMLADI
İstanbul Eczacı Odası da kınama yayımladı. yapılan açıklamada Mersin’in, Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren Güler Eczanesi’ne (Ecz. Güler Fıstıkçı) yapılan saldırıyı kınıyoruz! Meslektaşımıza, çalışanlarına ve camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster