Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 12 Şubat 2024 78 Görüntüleme

Ali SARI : “Tarsus’un sorunlarını çözmek için kararlıyız. “

Yeniden Refah Partisi’nin Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Sarı, seçim kampanyası kapsamında hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor
 Parti lideri Fatih Erbakan’ın öncülüğünde adaylığını sürdüren Sarı, son zamanlarda taziyelerden muhtar ziyaretlerine, mahalle buluşmalarından esnaf ziyaretlerine kadar çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geliyor.
Başkan adayı Sarı, her bir vatandaşın sorunlarını dinleyerek notlar alıyor ve çözüm noktasında kararlı bir tutum sergiliyor. “Dert belli, derman belli, sorun çare belli, çare uzak değil” Tarsus’un sorunlarını biliyoruz, çözmek için kararlıyız, diyerek vatandaşlara olan taahhüdünü vurgulayan Sarı, “Sevdalıyız Ülkeye, Hizmet Görsün Türkiye” sloganıyla, Ahlaklı Belediye anlayışını vurgulayarak Tarsus’a hizmet etmeyi amaçlıyor.
Sarı, yaptığı açıklamada, “Ahlaklı belediyecilik için bu yola çıktık. Tarsus’un geleceği için, halkımızın refahı için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Yeniden Refah Partisi’nin Tarsus’taki seçim kampanyası, vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster