Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 21 Ağustos 2024 24 Görüntüleme

Tarsus Engelliler Platformu’ndan Mustafa Anteplioğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ziyaret sırasında, Tarsus’taki eğitim alanında engelli bireylerin durumları ve ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, Tarsus Engelliler Platformu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Tarsus Engelliler Platformu Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederiz.” dedi. Platform Başkanı Dursun Arslan ise, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile engelli bireylerin eğitimi konusunda daha yakın bir işbirliği içerisinde olacaklarını ifade etti ve Anteplioğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster