İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 16 Eylül 2022 379 Görüntüleme

TARSUS CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI ve TARSUS TİCARET ODASI YÜKÜMLÜLERİNİN, EĞİTİM ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLARINA 250 ÇİFT AYAKKABI ve KIRTASİYE YARDIMI YAPILDI.

TARSUS CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI ve TARSUS TİCARET ODASI YÜKÜMLÜLERİNİN, EĞİTİM ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLARINA 250 ÇİFT AYAKKABI ve KIRTASİYE YARDIMI YAPILDI.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı, 2022-2023 Eğitim –Öğretim Yılına Hazırlık Kırtasiye ve Ayakkabı Dağıtım Etkinliği, bugün saat 14.30 ‘da Tarsus Adliyesi 1.kat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Gerçekleşti

Tarsus Cumhuriyet
Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Ramazan Murat TİRYAKİ, etkinliğe katılan aile ve çocukların yeni eğitim –öğretim yılını kutlayarak, ihtiyaçları olduğunda her zaman destek olacaklarını söyledi. Ardından etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sn. TİRYAKİ ‘nin konuşmasının ardından, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 100 çocuğa kırtasiye malzemeleri ile Kayserili hayırsever Mehmet beyefendinin 250 adet spor ayakkabı bağışları, Tarsus Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde, yükümlülerin eğitim çağındaki çocuklarına ve suça sürüklenmiş çocuklara teslim edildi.Etkinliğe; Başsavcı Sn. Ramazan Murat TİRYAKİ, Komisyon Başkanı Sn. Orhan GÜNDOĞDU, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sn. Hacı Mustafa AKBUCAK, Tarsus Ticaret Odası Genel Sekreteri ve Yükümlü aileleri – çocukları katıldı.

(HABERİN VİDEOSU GÜN İÇİNDE YOUTUBE AKKOZA MEDYA KANALINDA YAYINDA OLACAK.)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster