Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Teknoloji, Yaşam 8 Mayıs 2024 15 Görüntüleme

Tarsus Cinköy Ortaokulu’nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Tarsus İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Bulut ve Murat Kazan’ın katılımlarıyla Cinköy Ortaokulu’nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi. Fuarda TÜBİTAK 2204B Bölge Finalisti öğrenciler İrem Elcan, Yeliz Kıvrak, Zeliha Dönmez ve Sıdıka İrem Genç ile danışman öğretmenleri Sunacan İlke Bal ve Pınar Karacılar’a plaket takdim edildi.

Açılış töreninde, öğrencilerin bilimsel çalışmalarının önemi vurgulanırken, danışman öğretmen ve öğrencilerin emekleri takdirle karşılandı. Şube müdürleri, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ayrıca, proje çalışmalarında destek veren okul yöneticilerine de teşekkür edildi.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, öğrencilerin bilimsel meraklarını ve yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlarken, bilimin ve araştırmanın önemini vurgulayarak geleceğin bilim insanlarının yetişmesine katkı sağlıyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster