İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 20 Nisan 2024 14 Görüntüleme

TARSUS’TA ŞEHİTLERİMİZ ANISINA DUA OKUNDU

Tarsus Kaymakamlığı İlçe İnsan Hakları Kurulu tarafından düzenlenen ve 14-20 Nisan Şehitler Haftası kapsamında anma etkinliği düzenlendi

Şubat ayında alınan karar doğrultusunda, 19 Nisan 2024 Cuma günü, şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak ve onları anmak amacıyla düzenlenen etkinlik, Tarsus Şehitliği’nde duygusal anlara sahne oldu.
Kutlu bir vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi anmak adına gerçekleştirilen etkinlikte toplanan kalabalık, şehit mezarları başında bir araya gelerek, dualar eşliğinde şehitlerimizin ruhuna Fatiha okudu. Şehitlerimizin kahramanlığı ve fedakarlığı bir kez daha anılarak, onlara olan minnet ve şükran duyguları ifade edildi. Şehitlerimizin emaneti olan vatan toprakları için gösterdikleri büyük fedakarlık unutulmadı.


Bu anlamlı etkinlik, şehitlerimizin hatırasını yaşatmak ve onları unutmamak adına büyük önem taşıyor. Tarsus halkı, vatan için canlarını feda eden kahramanlarına olan minnet ve şükran duygularını bir kez daha ifade ederek, gelecek nesillere de bu önemli mirası aktarmış oldu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster