İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam, Yazarlar 31.03.2023 463 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYESİ’NİN 36. OKUMA SALONU KIRKLARSIRTI MAHALESİNDE AÇILDI

Tarsus Belediyesi ; ‘’Kütüphane Haftası’’ dolayısıyla, Kırklarsırtı Mahallesi Osmanlı Parkı içinde bulunan Tarsus ‘un 36.Okuma salonu olan ‘’Osmanlı Parkı Okuma Salonu’’ nun açılışını yaptı.
Tarsus Belediyesi; 59.Kütüphane Haftasında, 31.Mart.2023 Cuma günü (bugün) ,saat 10.00 ‘da Kırklarsırtı Mahallesinde bulunan Osmanlı parkı içinde ki, aynı zamanda da Tarsus ‘un 36.Okuma salonu olan ‘’Osmanlı Parkı Okuma Salonu’’nun açılışını yaptı.
Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından başlayan törende, ilk söz alan Kırklarsırtı Mahalle Muhtarı Sn Mehmet Cülük, Tarsus Belediyesi Başkanı Sn Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerini iletti.
Ardından söz alan Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Sn Osman Polat ise ‘’Osmanlı Parkı Okuma Salonu’’nun mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi ve kurdele kesimi yapıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster