Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 11 Eylül 2024 31 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYESİ’NE HACİZ GERÇEKLEŞTİ

Başkan Ali Boltaç’tan Sert Açıklama :”Hiçbir Olumsuzluk Bizi Yolumuzdan Alıkoyamaz”
Tarsus İcra Müdürlüğü memurları, Avukat İsmail Gökmen’in eşliğinde, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın makam odasında haciz işlemi gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Makam Odasında bulunan eşyaların haciz altına alınması üzerine Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, basın açıklaması yaparak duruma sert tepki gösterdi.
Başkan Boltaç açıklamasında, belediyenin avukatları aracılığıyla yaklaşık üç ay süren uzlaşma taleplerinin icra dosyalarının vekili tarafından reddedildiğini belirtti.
Yapılan kısmî ödemelere rağmen, belediyeye karşı kötü niyetli bir tutum sergilendiğini ifade eden Boltaç, “Başkanlık makamında bulunan eşyaların haczedilmesi kötü niyetin göstergesidir. Tarsus Belediyesi’nin toplam ana para borcu 5 milyon 476 bin 500 TL iken, bu tutar icra yoluyla 10 milyon 800 bin TL’ye çıkarılmıştır” dedi.
Başkan Boltaç, kıdem tazminatı alacaklılarına eşit ödeme yapılması yönünde bir talepte bulunduklarını ancak bu talebin kabul edilmediğini ve icra işlemlerine başlandığını kaydetti.
Yapılan icra işleminin haksız ve art niyetli olduğunu savunan Başkan Boltaç, “Tarsus Belediyesi, her bir vatandaşın evidir. Bugün başkanlık makamında gerçekleştirilen haciz, yalnızca belediyeye değil, tüm Tarsus halkına yapılmıştır” diye konuştu.
Başkan Boltaç, haciz edilen eşyaların belediyenin borcunu tahsil etmeyeceğini vurgulayarak, bu durumu bir itibarsızlaştırma projesi olarak nitelendirdi.
Sözlerini, “Biz itibarımızı oturduğumuz koltuktan değil, Tarsus’a hizmet etmekten alıyoruz. Hiçbir olumsuzluk bizi yolumuzdan alıkoyamaz” diyerek tamamladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster