Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 20 Eylül 2023 87 Görüntüleme

Tarsus Belediyesi, Kurbanlı Mahallesinde Toplu Açılış Töreni Düzenledi

Tarsus Belediyesi, 6 Kırsal Mahallede Yapımı Tamamlanan Yeni Sosyal Tesislerin Açılışını Kurbanlı Mahallesi’nde “Toplu Açılış Töreni “Düzenleyerek Gerçekleştirdi

Tarsus Belediyesi, 20 Eylül Çarşamba günü Kurbanlı Mahallesi’nde toplu açılış töreni düzenledi. Bu özel etkinlikte, Tarsus Belediyesi tarafından inşa edilen ve 6 farklı kırsal mahallede yer alan sosyal tesislerin açılışı yapıldı.
Yeni tesisler, Kurbanlı Mahallesi, Çiçekli Mahallesi, Çiriştepe Mahallesi, Köseli Mahallesi, Ballıca Mahallesi ve Yeniköy Mahallesi’nde hizmete girdi.
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, mahalle sakinlerinin daha iyi bir yaşam kalitesine sahip olmalarını amaçladıklarını belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster