İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 10 Ocak 2023 263 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYESİ BAŞKANI SN. HALUK BOZDOĞAN ”10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” DOLAYISIYLA ,TARSUS BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTI ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Tarsus Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, 10.01.2023 (bugün) saat: 9.00 ‘da Tarsus Toy Bahçesinde Tarsus Yerel Basın Mensupları için kahvaltı organizasyonu düzenledi.
Tarsus Belediye Başkanı Sn Haluk Bozdoğan’ın, Tarsus Belediyesi’nin bitirilen, devam eden ve planlanan çalışmaları hakkında verdiği bilgilerden sonra, Basın Mensupları ile soru –cevap şeklinde devam etti.
Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcılarının da katıldığı organizasyonda , Sn Bozdoğan’ın ,Tarsus Basın Mensuplarının “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlaması ,dağıtılan hediyeler ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.
Biz Akkoza Medya Grubu olarak Tarsus Belediye Başkanımız Sn Haluk Bozdoğan’a bu inceliğinden ve duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster