İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 1 Haziran 2023 109 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYESİ, 2500 ADET ÇÖP KONTEYNERİNİ ONARIP YENİDEN KULLANIMA SUNDU

Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,  üretim ve tasarrufa yönelik yaptıkları çalışma sonucu kırsal mahallelerde ve kent merkezinde zarar görmüş ya da hurda olarak ayrılan 2500 adet çöp konteynerini tamir ederek, tekrar halkın hizmetine sundu.

 “İyi ve Temiz Bir Tarsus İçin Çalışıyoruz” sloganıyla çalışmalarını yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hava şartları ve zaman içerisinde oluşan yıpranmalar sonucu hurda olarak ayrılan çöp konteynerlerinin bakım ve onarımını yaparak tekrar vatandaşların hizmetine sunuyor. Özellikle kırsal mahallelerde bulunan çöp konteynerlerini toplayarak yenileyen ekipler, bu işlemleri düzenli olarak sürdürüyor.

“HEDEFİMİZ SAĞLIKLI VE TEMİZ BİR TARSUS”

Kent genelinde işlevini yitirmiş konteynerlerin onarım ve bakım çalışmalarını atıl durumda tek bir çöp konteyneri kalmayana kadar sürdürmeyi hedeflediklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 2500 adet çöp konteynerinin hizmete kazandırıldığını belirtti. Bozdoğan, şu açıklamayı yaptı:

 

“Tasarruf tedbirleri kapsamında kendi öz kaynaklarımızı kullanmaya gayret gösterdik.  Kırsal mahalleler ve kent genelinde atıl durumda olan çöp konteynerlerimizi yeniliyoruz ve yeniden kullanılabilir hale getiriyoruz. Onarılıp, yenilenen ve belirlenen noktalara yerleştirilen çöp konteynerleri, periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Geri dönüştürülen konteynerleri vatandaşın kullanımına sunan ekiplerimiz hem çevreye hem de ekonomiye katkı sağladı. Hedefimiz sağlıklı ve temiz bir Tarsus’tur. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster