İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Siyaset, Tarsus, Yaşam 25 Ekim 2022 359 Görüntüleme

Tarsus Belediye Başkanı Sn Haluk BOZDOĞAN, TESKİ hakkında Basın açıklaması gerçekleştirdi

Tarsus Belediye Başkanı Sn Haluk BOZDOĞAN bugün saat 10.00 ‘da Belediye binasında, TESKİ ile olan sorunlardan dolayı basın açıklaması düzenledi.

Yaklaşık 1 yıldır süreçte TESKİ ile ilgili planların istedikleri gibi yürümediğinden dolayı, Yönetim Kurulu’nu değiştirdiklerini ve bazı konularla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını, belirtti. 3 – 4 aydır ise, TESKİ’ deki cari açığın kapatılması için hukuki süreçte olduklarını, davaların bazı sebeplerden dolayı beklemede olduklarını dile getirdi.

Daha önce yaptıkları suç duyurularının üzerine ise dün yeni gelen bir ihbar üzerine ise bugün savcılığa TESKİ ile ilgili evrakları teslim ettiklerini belirtti.
Sn. BOZDOĞAN, amaçlarının halkı ve halkın şirketi TESKİ ‘yi korumak olduğunu belirtti.
Başkan BOZDOĞAN açıklamalarının ardından basın mensuplarının da sorularına cevap verdi. Ardından basın toplantısı sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster