İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 28 Eylül 2023 111 Görüntüleme

Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Tolga Arslan, Muhtarlar ve Basın Mensuplarıyla Akşam Yemeğinde Buluştu

Tarsus Toy Bahçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Tolga Arslan, 27 Eylül 2023 Çarşamba akşamı saat 19:00’da muhtarlar ve basın mensupları ile bir araya geldi

Yemek programının açılışında Kuran tilaveti okundu ve ardından Tolga Arslan bir konuşma gerçekleştirdi. Arslan, konuşmasında, Tarsus’un farklı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştuklarını ve bu süreçte muhtarlar başta olmak üzere halkın kendilerine sıcak karşıladığını belirtti. “Biz Bismillah diyerek adım attık ve bu yolculuğa başladık” diyen Arslan, bu süreçte Tarsus’un çocuğu olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.


Arslan’ın açıklamasının devamında şu sözlere yer verildi: “Bu akşam, aday adaylığı açıklaması yapmak yerine aynı sofrayı paylaşmak için buradayız. Bu buluşmada edilecek her kelimeyi siz değerli basın mensupları taçlandırsınlar istedik. Nezaket gösterip geldiniz, hepinize teşekkür ederim.”

Program sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve Tolga Arslan, tüm konuklarla birebir ilgilendi ve teşekkür etti.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster