Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus 14 Aralık 2023 77 Görüntüleme

TARDOBDER’DEN TARSUS’UN KURTULUŞUNUN 102. YILINA ÖZEL KUTLAMA YEMEĞİ

Tarsusta Doğup Büyüyenler Derneği, Tarsus’un Kurtuluşunun 102. Yıl Kutlamalarına Hazırlanıyor
Tarsusta Doğup Büyüyenler Derneği (TARDOBDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender Horata, Akkoza Medya Grubu’nu ziyaret ederek, düzenleyecekleri “27 Aralık 1921 Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yılı Kutlama Yemeği” ne davet etti.
Yıldırım ve Horata’nın öncülüğünde düzenlenecek olan etkinlik, 23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 19.00’da Yıldırımlar Park Balo Salonu’nda gerçekleşecek.
Başkan Ümran Yıldırım: “TARDOBDER olarak, on bin yıllık geçmişe sahip olan Tarsus’un 102. kurtuluş yıldönümünü coşku ve gurur içerisinde kutlamak için hazırlıklara başladık.
Hemşehrilerimizi bu anlamlı etkinliğimizde aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağız. Yıldırımlar Park Balo Salonu’nda düzenleyeceğimiz yemekli programda birlikte olmak dileğiyle” dedi.
* Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi almak ve katılım sağlamak için dernek ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster