İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Magazin, Tarsus, Yaşam 24 Aralık 2022 186 Görüntüleme

TARDOBDER’den MUHTEŞEM BİR KUTLAMA GECESİ

Kısa adı TARDOBDER olan Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği, TARDOBDER 23 Aralık 2022 Cuma (Bugün) Saat 19:00’da Yıldırımlar Park Balo Salonunda Tarsus’un Kurtuluşunu muhteşem bir akşam programı ile kutladılar.
Tarsus’un Kurtuluşunun 101’inci Yıldönümünü şiirli, türkülü, gösterili ve yemekli programla kutlandı.
Sayın Reyhan Güvençli ‘nin sunumu ile program akışı, Tarsuslu Sanatçı Hakan GÜNEY konseri, halk oyunları ekibi gösterisi, Erdal ÇELİK, Ahmet DENİZ, İbrahim ÖZİŞLER ve Mahmut ATDAĞ’ın seslendirdiği eserler, Fahri IŞIK mini konseri, ardından Müzisyen Mehmet DOĞU ve Solist Murat HAN ile programın devam etti.
Programa birçok protokolün yanı sıra, Mersin Büyükşehir Temsilcileri, Tarsus Belediyesi Başkan Vekilleri, Siyasi parti temsilcileri, Stk’lar, Dernekler, Tarsus’un tanınmış isimleri, Basın Mensupları, ve davetlilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster