İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 7 Ekim 2023 73 Görüntüleme

TARDOBDER YENİ YÖNETİMİ ile 1 YAŞINDA

Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği (TARDOBDER), yeni yönetimi ile 1. yılını kutluyor. TARDOBDER Başkanı Ümran Yıldırım, görevinin ikinci yılına girmenin gururunu yaşıyor ve bu süreçte yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sunuyor.

Başkan Ümran Yıldırım, “Benim görevimin ikinci yılına girmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yönetim kurulumun asil ve yedek üyelerine emekleri, gayretleri, özverili çalışmaları ve her zaman derneğimizin ve benim yanımda oldukları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

TARDOBDER’in önceki dönem yönetim üyelerine de teşekkür eden Yıldırım, “Yaptıkları çalışmalar için önceki dönem yönetim üyelerine de teşekkür ederiz. Daha nice güzel, başarılı yıllarımız olsun inşallah TARDOBDER ailemiz. Çünkü bizim sevdamızın adı Tarsus. Her şey TARDOBDER, her şey Tarsus için” şeklinde konuştu.

TARDOBDER, Tarsus’ün doğal güzelliklerini ve bisiklet sporunu desteklemeye devam ederken, yeni yönetimiyle birlikte daha pek çok başarıya imza atmaya hazırlanıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster