İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 16 Şubat 2023 131 Görüntüleme

TARDOBDER DEPREM BÖLGESİNE YARDIM GÖNDERMEYE DEVAM EDİYOR

Depremzedelerimize  yaptıkları yardımlar hakkında TARDOBDER Yönetim Kurulu Ve Ailesi Adına TARDOBDER Yönetim Kurulu Başkanı Ümran YILDIRIM şunları söyledi :

”TARDOBDER Yönetim Kurulu Ve Ailesi Olarak acil ihtiyaç listelerini belirleyip ihtiyaçlar doğrultusunda malzemeleri ellerimizle teslim ediyoruz. Havlu, iç çamaşırı, diş fırçası, diş macunu, şampuan, tarak, ıslak mendil, çocuk bezi, kadın pedi, sabun, kıyafet ve daha bir çok acil ihtiyaçlar tarafımızca ve hayırseverlerin yardımıyla giderilmeye çalışılıyor.

Havlu ihtiyaçlarının büyük bölümünü Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Mahmut Şahin Bey Ve Yönetimi, Geriye kalanını TARDOBDER Yönetimimiz Ve Duyarlı, Yardımsever üye ve vatandaşlarımız sayesinde temin ettik.
Malzemelerimizi KYK Kız Öğrenci Yurdu A-B Blok, KYK Erkek Öğrenci Yurdu A-B Blok Binalarına Teslim ettik. Çocuklarımıza hediyelerle sevindirmeye çalıştık. Depremzedeler ile sohbet edip yaralarına bir nebze de olsa merhem olmaya çalıştık.Herkesin emeğine yüreğine, katkısına sağlık.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster