Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 18 Mayıs 2024 60 Görüntüleme

TARDOBDER’ de 19 Mayıs Etkinliği Düzenlendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, TARDOBDER’in ev sahipliğinde coşkuyla kutlandı

Tarsus Şairler Yazarlar Derneği’nin ortaklığıyla gerçekleştirilen etkinliğe, Tarsus İnleyen Nağmeler ve Tarsus OTİZİM Derneği de katkı sağladı.

TARDOBDER Başkanı Ümran Yıldırım, etkinlikte yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “TARDOBDER çatısı yine güzel birlikteliğin sesleriyle yankılandı. Bu etkinliğin oluşmasında emeği geçen Adile Onbaşı Kız Meslek Lisesi, Tarsus Ortaokulu, Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmenlerimize, öğrencilerimize, özel yetenekli gençlerimize, İnleyen Nağmeler Derneği’ne, OTİZİM Derneği’ne, Şairler Yazarlar Derneği’ne, değerli yönetim kurulumuza, sevgili sunucumuza, kıymetli misafirlerimize, değerli basınımıza ve hediyeler için Mersin Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum.”

Yıldırım, gençliğin ülkenin geleceği olduğunu vurgulayarak, “Bu bayram bizlere yüksek ideallerle dolu bir gelecek inşa etme sorumluluğunu hatırlatıyor. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimizle kutluyoruz,” dedi.

Etkinlik boyunca gençler, öğretmenler ve dernek üyeleri, hazırladıkları gösterilerle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Program, çeşitli sanat ve spor etkinlikleriyle renklendi ve katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. TARDOBDER, her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs’ı coşkuyla kutlayarak Atatürk’ün gençlere emanet ettiği bu anlamlı günü onurlandırdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster