İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 15 Ocak 2024 79 Görüntüleme

Takasız Reis Niyazi KORKMAZ’ın Tarsus’tan Başlattığı İlk Oyum MHP’ye Akımı, Ülke Geneline Yayılıyor

“Takasız Reis” lakaplı ile bilinen MHP Tarsus Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Niyazi Korkmaz, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Korkmaz’ın Tarsus’tan başlattığı “İlk Oyum MHP’ye” akımı, gençler arasında büyük ilgi gördü ve bu akım, ülke genelinde de bir akıma dönüştü.

Niyazi Korkmaz, MHP’ye olan bağlılığını yüzlerce gençle bir araya gelerek gösterdi. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarla birlikte, gençler “İlk Oyum MHP’ye” diyerek Niyazi Korkmaz’la çektikleri fotoğrafları paylaşıyor. Bu hareket, Tarsus’ta başladığı gibi ülke genelinde de bir akıma dönüştü.

Meclis üyesi aday adayı Niyazi Korkmaz’ın Tarsus’tan başlattığı bu akım, gençler arasında sosyal medyada büyük bir etki yarattı. Gençlerin bu akıma katılmasıyla birlikte, şu sıralar Ülke genelinde gençler sosyal medya hesaplarından ilk oyum MHP’ye notuyla paylaşımlar yapmaya başladı. Bu akımla birlikte, MHP’nin gençlik üzerindeki etkisi bir kez daha gözler önüne serildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster