Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus 3 Kasım 2023 160 Görüntüleme

TADER 2023-2024 Akademik Yılı Burs Başvuruları Başlıyor

Burs başvuruları 6-13 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacaktır

TADER Başkanı Semih Özsu Burs Fonu ile ilgili yaptığı açıklamada;’’ Hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı bağışlarla verdiğimiz Eğitim Bursumuzdan Tarsuslu öğrencilerimiz faydalanabilmektedir. Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Tarsus’umuzun ve ülkemizin geleceği olan kıymetli Öğrencilerimize destek olmak, öğrenim yaşamlarına bir nebzede olsa maddi, manevi katkıda bulunmak için çabalıyoruz

Bu anlamda kurduğumuz, TADER Burs Fonumuzdan Türkiye’nin 81 ilinde okuyan Tarsuslu üniversite öğrencileri yararlanmaktadır. Derneğimiz tarafından verilen burstan yararlanma koşulları, burs başvurusunun nasıl yapılacağı, verilen bursun niteliği gibi hususlar “Burs Fonu Yönetmeliği’nde belirtilmektedir.

Burstan faydalanmak isteyen öğrencilerin, taderankara.org web sitemizden BURSFONU bölümünü tıkladıktan sonra aşağıdaki linkten indirecekleri Başvuru Formunu eksiksiz olarak doldurup, burs.taderankara@gmail.com mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru formunda beyan ettikleri bilgilerle ilgili resmi evraklar; değerlendirmeler sonucunda burs alacak öğrencilerimizden ayrıca istenecektir.

Öğrencilerimiz; Başvuru formunda beyan ettiği bilgilerin resmi evraklarını teslim edemezse başvurusu geçersiz sayılacaktır’’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster