İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 20 Mart 2023 110 Görüntüleme

TABİT,”ÇOCUĞUN DÜNYASI OYUNDUR”KAMPANYASIYLA TOPLADIĞI 240 OYUNCAĞI DEPREMZEDE ÇOCUKLARA DAĞITTI

Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğumuzun(TABİT) “ÇOCUĞUN DÜNYASI OYUNDUR” sloganıyla başlattığı oyuncak toplama kampanyasında toplanan yaklaşık 240 oyuncak Yeşiltepe ve Kazanlı mahallesinde geçici olarak ikamet eden deprem mağduru çocuklarımıza dağıttı.

Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu Başkanı Sn Gökhan Özberk düzenledikleri kampanya ile igili şunları söyledi:”Tarsus Kent Konseyi olarak ülkemizde yaşanan büyük depremin yaralarının sarılması için bizler de elimizden geldiğince etkinlikler yapıyoruz. Bu kapsamda bir süredir başlattığımız oyuncak toplama kampanyamızda toplanan tüm oyuncakları bugün yaptığımız perşembe turu sonunda tasnif ve paketleme işlemini gerçekleştirdik.


Hediye paketlerine özenle koyduğumuz oyuncakları bu hafta cumartesi günü itibariyle ihtiyaç bildirilen yerlerden başlayarak dağıtımını gerçekleştireceğiz.Çocukların yaşadıkları bu büyük travmayı bir nebze de olsa unutturabilirsek ne mutlu bizlere.Bu güzel projenin en başından beri, oyuncakların toplanmasında, tasnifinde , paketlenmesinde emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster