Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 5 Aralık 2023 81 Görüntüleme

” EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR “

Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Engelliler Platformu işbirliğiyle “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Programı Kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi
4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 10.00’da başlayan etkinlikte, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenlendi.
Engelliler Derneği çelenginin Atatürk Anıtına sunulmasıyla başlayan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Şanlı Bayrağımız göndere çekildi, program şiir dinletisiyle devam etti.
Hatıra fotoğrafının çekildiği etkinlikte, Tarsus Otizm Derneği Başkanı Fatih Düzenli, programın sunuculuğunu üstlenirken, duygusal bir şiir okudu.
Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan ise yaptığı konuşmada, Tarsus Kaymakamlığı ve Belediyesi’ne teşekkür ederek, engellilik konusundaki farkındalığın artmasına katkı sağlayan bu anlamlı program için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Program, katılımcılara duygu dolu anlar yaşatırken, toplumda engellilerin haklarına duyulan saygının ve anlayışın artması adına önemli bir adım atıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster