Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Sağlık, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 18 Eylül 2023 99 Görüntüleme

SÜSLÜ KADINLAR ” SÜSLEDİKLERİ BİSİKLETLERİ İLE TARSUSTA FARKINDALIK YARATTI”

Tarsus’ta, kadınlar günlük hayatta bisikletin önemini ve cinsiyet eşitliği mücadelesini coşkuyla kutlamak için “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” düzenledi

Kadınlar, süsledikleri bisikletleriyle bir araya gelerek şehir turu attı ve Tarsus Kültür Parkı’nda Ritim Mor grubunun muhteşem konseri eşliğinde eğlencenin tadını çıkardılar.
Etkinlikte konuşan Süslü Kadınlar Organizatörü Serpil Kara, etkinliğin İzmir’de 2013 yılında başlayan ve şu anda Dünya genelinde 200’den fazla şehirde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen bir etkinlik olduğunu belirtti. Kara, “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu”nun amacının, bisikletin günlük hayattaki önemini vurgulamak, kadınların toplumsal görünürlüğünü artırmak ve kadınların erkeklerle eşit haklara sahip olduğunu göstermek olduğunu açıkladı.


Serpil Kara, “Bu turumuzda kadınlarımızın görünürlüğünü artırmak hedeflerimiz arasında, bu nedenle Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’na başladık ve devamını getiriyoruz” diyerek, Emeği geçen herkese teşekkür etti.
Bu haberimiz, Tarsus’ta gerçekleşen bu önemli etkinliği vurguluyor ve kadınların gücünü ve eşitliği kutlama amacını öne çıkarıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster