Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 11 Ekim 2023 158 Görüntüleme

ŞEVKET CAN : “NEREDE KALMIŞTIK “

Video bulunamadı...
Önceki Dönem Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Yerel Basını ile Bir araya Geldi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan A. Adayı Şevket Can, Tarsus yerel basın mensupları ile Yeni Kent Lokantasında kahvaltı programında bir araya geldi. Belediye Başkanı olduğu sürede yaptığı çalışmalardan ve yenilenerek tekrar Belediye Başkanı seçildiği takdirde yapacağı çalışmaları basın mensupları ile paylaştı.
Şevket Can :” Biz Belediye’yi 45 Milyon TL Borçla Devraldık , 60 Milyon küsür TL Borç ile Devrettik “
Sayın Can ,Tarsus Belediyesi’ni devraldıktan sonra 4 kat büyüttüklerini ve bunun ekonomik bir sorumluluk getirdiğini anlattı. Belediye’yi 45 Milyon TL Borçla devralıp , 60 Milyon küsür TL borç ile devretmelerinde bu büyümenin ekonomik sonuçları olduğunu dile getirdi.
Belediye Başkanı olduğu dönemde Tarsus için yaptıkları hizmetlerin neler olduğunu anlatan Sayın Can, ancak yapılan hizmetlerin yeterince duyurulmadığını dile getirdi.
Şevket Can :” Biz Tarsus’ta Ayrım Yapmadan Hizmet Yaptık, Tarsus’ta Huzurun ve Birliğin Adresi Olduk “
Tarsus Belediye Başkanı olduğu sürede dil, din, ırk ayrımı yapmadan ,ayrılmadan, ötekileştirmeden, memleketi, partisi ayrımı yapmadan Tarsus’ a hizmet verip, Tarsus’ta huzurun, birliğin adresi olduklarına değinen Sayın Can, ama maalesef seçimi kaybettiklerini ,haklarında hayırlısının belki bu olduğuna inandığını dile getirdi.
Geçen süre içinde de kendisini değerlendirip, özeleştiri yaparak, geliştirdiğini belirten Şevket Can, yeni projeleri ve değişimi ile Tarsus Belediye Başkanı olmaya hazır olduğunu anlattı.
Toplantının sonunda basın mensuplarının sorunlarını da yanıtlayan Şevket Can, katılım sağlayan bütün basın mensuplarına teşekkürlerini iletti.
* Şevket Can Basın Toplantısı Canlı Yayın FB Linki : https://www.facebook.com/AkkozaMedya/videos/337016685383286

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster