Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 7 Aralık 2023 97 Görüntüleme

SERDAR TANRIVERDİ ÇAMLIYAYLA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP

SERDAR TANRIVERDİ’DEN AKKOZA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

MHP Çamlıyayla Belediye Başkan a. adayı Serdar Tanrıverdi, 25 yıllık devlet tecrübesi ve çeşitli yerel yönetimlerde üstlendiği sorumluluklarla, tam bir bürokrat olarak göze çarpıyor. Başarı dolu bir kariyere imza atmış ve çeşitli alanlarda edindiği bilgi birikimiyle Çamlıyayla Belediye Başkanlığına talip olan Tanrıverdi, Gazetemizi ziyaret ederek, Hasan Selenoğlu’na hem taziyelerini iletti hem de Çamlıyayla gündemi üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Çamlıyayla’nın yetiştirdiği başarılı isimlerden biri olan SERDAR TANRIVERDİ ÇAMLIYAYLA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP OLDU. Zengin ve çeşitli kariyer deneyimleriyle dikkat çekiyor. 1979 yılında Çamlıyayla’nın Bağçatağı Köyü’nde dünyaya gelen Tanrıverdi, emekli Jandarma Üstçavuş unvanını taşıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster