İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 25 Nisan 2023 130 Görüntüleme

Serdar SOYDAN :” Ülkenizin Aslanlarına Sahip çıkın ..Yoksa Düşmanın Çakallarına Yem Olur”

Bayramlaşma programları kapsamında Mhp İl ve İlçe ziyaretleri gerçekleştiren Mersin Milletvekili Adayı Serdar Soydan’a partililer ve vatandaşlardan olağanüstü ilgi gösterildi.
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayı Serdar Soydan bayram da 3 güne 13 ilçe sığdırarak partililerin ve vatandaşların bayramını kutladı.
Mersin Erdemli’de Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterince program miting havasına dönüştü.
Bayramlaşma programında kapsamında büyük bir kalabalığa seslenen Serdar Soydan, ‘’Bildiğiniz üzere bu seçim çok önemli. Bir tarafta vatan millet sevdalısı cumhur ittifakı, diğer tarafta iradesi ve ipi kimlerin elinde olduğu belli olmayan bir sürü benzemezin birleştiği bir zillet yapısı var.Şunu buradan açık yüreklilikle söylüyorum. Bizler iradesi ve ipi kimin elinde belli olmayan zihniyetlerle yol yürümeyiz.
Bizler Aziz Atatürk’ün işaret ettiği dumanı tüten yörük obalarının gerçek sahipleri siz değerli hemşehrilerimizle yol yürürüz evelallah’ın izniyle. Şundan hiç şüphemiz yok. Sizler de cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığınız buyrukla Mersinli ve Erdemlililer olarak 13 tane Mersin’in öz evladına sahip çıkacağınızdan hiç şüphemiz yok. Kıymetli hemşehrilerim Türk milleti ne zaman kafasını kaldırıp dört nala şaha koşmaya başlasa, birileri gelip kafamıza vurup boynumuzu eğmeye çalışıyorlar.
Ama unuttukları bir şey, Türk milleti olarak bizim boynumuz sadece ve sadece secdede eğilir Allah’ın izniyle. Şaha kalktık Türk milleti geliyor. 2023 yılında lider ülke Türkiye olacağız inşallah. Son olarak okuduğum güzel bir sözü sizlerle paylaşmak istiyorum, diyor ki ‘’ülkenizin aslanlarına sahip çıkın, yoksa düşmanın çakallarına yem olur.’’dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster