İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 25 Nisan 2023 138 Görüntüleme

ÇYDD Tarsus Şubesi Depremzedeleri Gazi Çiftliğine Götürdü

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ (ÇYDD) Tarsus Şubesi, depremzede çocukları aileleriyle birlikte Silifke’deki Gazi Çiftliği’ne geziye götürdü.

ÇYDD Tarsus Şube Başkanı Av. Ferda ARAS, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tarsus şubesi olarak depremzede çocuklarımız, aileleri, Üyelerimiz ve bursiyerlerimiz ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden yapılandırdığı ve işlevsel hale getirdiği Silifke Gazi Çiftliği’ne götürerek gün boyu eğlenmelerini sağladık. Deprem nedeniyle ülke olarak büyük bir sıkıntı yaşarken, deprem felaketinde evleri yıkılanlar, yakınlarını kaybeden depremzedelerimizin acısını bir nebzede olsa hafifletmek ve moral vermek amacıyla Gazi Çiftliği’ne düzenlediğimiz bu gezide denizi görüp sevinenler, balonun coşkusuna katılanlar hem bizleri mutlu ettiler, hem de kendileri mutlu oldular. Hep birlikte şarkılar söyledik, eğlendik, yemek yedik. Buranın havasını hep birlikte teneffüs ettik. Katılımcılarımız çok memnun kaldılar. Bizler de çok memnun kaldık” dedi.

Başkan Ferda Aras ayrıca, Hatice Okur adlı hanımefendinin kendisine ait çilek tarlasına kendilerini davet ettiğini vurgulayarak, “Sizler, hiç çilek tarlasında bir çocuğun ‘Anne bir sürü Çilek yedim. Hem de bedava’ derken yüzündeki o güzel, o şirin ve son derece anlamlı ifadeye tanık oldunuz mu? Ya da kendisine ikram edilen bir ikramı kenara ayırıp ‘Bunu ağabeyime götüreceğim’ diyen çocuğun yüreğindeki o temizliği, masumiyeti, o merhameti gördünüz mü? Güzel günümüze destek olan Mersin Büyük Şehir Belediyesine ve Belediye Başkanı Vahap Seçer beye, Hatice Okur hanımefendiye ve belediye görevlilerine ÇYDD olarak teşekkür ederiz” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster