İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika 5 Aralık 2022 202 Görüntüleme

ŞEHİDİMİZ KOMİSER YARDIMCISI RAMAZAN TÜLEK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

01.12.2022 Günü Malatya İli Darende İlçesinde meydana gelen elim bir trafik kazası sonucu Şehit olan, Komiser Yardımcısı Ramazan Tülek, Bozyazı İlçesi Tekmen Mahallesi’nde bulunan Paşa Konağı Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Cenaze törenine, İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Valimiz Ali Hamza Pehlivan,Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın, Hacı Özkan, Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz, mülki, askeri ve adli erkan, şehidimizin ailesi, yakınları ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Paşa Konağı Mezarlığı’nda Şehidimizin özgeçmişinin okunması ve İl Müftü Yardımcısı Mahsum Taşçı tarafından kıldırılan cenaze namazının kılınmasının ardından Şehit Komiser Yardımcısı Ramazan Tülek’in naaşı dualar eşliğinde toprağa verildi.

Bakan Yardımcısı Erdil, Vali Pehlivan ve Emmiyet Genel Müdürü Şehidimizin ailesine taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini ileterek, Türk Bayrağı takdim etti.
Başımız sağ olsun.
Aziz Şehidimizin ruhu şad olsun.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster