İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 31 Ocak 2023 129 Görüntüleme

SAZAN SARMALI YÖNTEMİYLE DOLANDIRICILIK YAPAN ŞÜPHELİ ŞAHISLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Sakarya’da araç almak isteyen R.T.K. ile araç sahibi G.K. isimli şahısları ayrı ayrı arayıp noterde buluşturduktan sonra R.T.K. isimli şahıstan 495.500,00 TL parayı A.Z. isimli şüpheli şahıs adına transfer eden şüpheliler hakkında soruşturma başlatılmış, Tarsus Şehit Kerim Mahallesinde bulunan banka şubesinden 495.000,00 TL parayı çekmek için gelen A.Z. isimli şüpheli şahıs aynı gün saat:12:00 sıralarında Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından banka içerisinde yakalandı.

A.Z. isimli şahsın parayı çektikten sonra S.D. isimli şüpheli şahsa vereceğini öğrenen ekiplerce A.Z. gözlem altına alınmış, A.Z. ‘nin yanına S.D. isimli şahıs geldiği anda ekipler tarafından S.D. isimli şüpheli şahsın yakalaması yapılmıştır.


Banka tarafından 495.500,00 TL paraya bloke uygulanmış, şüpheli A.Z. ve S.D. isimli şüpheli şahıslar sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca A.Z. isimli şahsın Kasten Yaralama, S.D. isimli şüpheli şahsın 4 farklı ilde Nitelikli Dolandırıcılık suçlarından kaydı olduğu anlaşılmıştır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ŞEHİDİN VAR TÜRKİYE’M

ŞEHİDİN VAR TÜRKİYE’M

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster