Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Tarsus, Yaşam, Yazarlar 13.05.2024 66 Görüntüleme

ŞAİR YAZAR FATMA ÖZGER BİLGİÇ’İN KİTAP TANITIM ve İMZA GÜNÜ DÜZENLENDİ

Tarsus İnternet Gazetecileri Derneği, edebiyat dünyasının sevilen isimlerinden olan Şair ve Yazar Fatma Özger Bilgiç’in kitap tanıtım ve imza gününe ev sahipliği yaptı
13 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlik, sanatseverlerin ilgisiyle karşılandı.
Tarigder Derneği Başkanı Beyhan Balaban’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Başkan Balaban Tarsus’un değerlerine ve sanatçılarına destek olmanın önemi vurguladı.
Etkinlik, kısa bir müzik dinletisiyle renklendirilerek devam etti. Ardından, Fatma Özger Bilgiç’in “Şiir Bedesteni”, “Gönül Heceye Uçtu”, “Köşede Kalan Hikayeler”, “Yeni Bir Dünya Kursak”, “Aşkın Kıyısı”, “Şiir Gözlüm”, “Şiir Perisi”, “Gönül Heceye Uçtu”, “Aforizma Denizi”, “Masal Şehrine Yolculuk”, “Denize Düştük”, “Hasretin Kavuruyor”, “Aşka İdam”, ve “Yürekten Damlayan Öyküler” adlı eserlerinin tanıtım ve imza günü başladı.
Sanatseverler, Fatma Özger Bilgiç’in eserlerini yakından tanıma ve yazarla buluşma fırsatı buldukları etkinlikte, imzalı kitaplarını edinerek anlamlı bir hatıraya sahip oldular.
Tarsus İnternet Gazetecileri Derneği, kültür ve sanat etkinlikleriyle şehrin kültürel hayatına katkı sağlamaya devam edeceğini belirtirken, sanatseverlerin gelecek etkinliklerde de yoğun ilgisini bekliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster