İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 27 Şubat 2023 148 Görüntüleme

OZAN VARAL :” Tarsus’a gelerek yaşamlarını sürdüren yurttaşlarımızın her zaman yanlarındayız”

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal,CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel ile CHP Tarsus İlçe Örgütü Temsilcileri,hafta sonu Mersin Büyükşehir Belediyesi‘nin öncülüğünde ve gönüllülerin de katılımıyla depremzede vatandaşlarımız için kurulan dayanışma merkezini ziyaret ettiler.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Yanı, Çukurova Spor Salonu’nda kurulan dayanışma merkezinin kurulmasında ve ihtiyaç desteğinde bulunan herkese teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Ardından Yeşiltepe ve Atalar Mahallesi’nde konaklayan depremzede yurttaşlarımızı, muhtarlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret eden CHP temsilcileri depremzedelerimize geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretlerle ilgili CHP Tarsus İlçe Başkanı Sn Ozan Varal :”Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi’nin de destekleri ile deprem bölgesinden Tarsus‘a gelerek yaşamlarını sürdüren yurttaşlarımızın her zaman yanlarındayız.Yeşiltepe Mahalle Muhtarı İmadettin Söyleme ‘ye, Yeşiltepe halkına ve Atalar Mahalle Muhtarı Özkan Gül’e , Atalar halkına özverili, şefkat dolu çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster