Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 6 Aralık 2023 87 Görüntüleme

Nurcan Yıldız, CHP Meclis Üyesi Aday Adaylığına Başvurusunu Yaptı

Tarsus’un önde gelen iş kadınlarından olan Nurcan Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis Üyesi aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi. Yaptığı açıklamada, Yıldız, “Burası bizim yuvamız, baba evimiz. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi için altı oklu bayrağımızı dikmek için Meclis üyeliği adaylığı başvurumu gerçekleştirdim” dedi.
Nurcan Yıldız, başvurusunu 5 Aralık’ta gerçekleştirdi ve bu tarihin, kadınların Seçme ve Seçilme hakkını yasal olarak elde edilişinin 89. yıldönümü olduğuna dikkat çekti. Kadınların siyasette daha etkin rol almasının önemine vurgu yaparak, adaylığına dair duygularını paylaştı.
Nurcan Yıldız, son olarak: “Bütün Belediye Başkan Adaylarımıza ve Meclis Üyesi Adaylarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster