İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 3 Şubat 2023 174 Görüntüleme

NURCAN YILDIZ Akkoza Medya Grubunu ZİYARET ETTİ

Modelist – Sanayici Sn. Nurcan Yıldız Akkoza Medya Grubumuzu ziyaret etti.
Tarsus Cumhuriyet Halk Partili Nurcan Yıldız Hep Birlikte Daha Güçlüyüz diyerek 04.02.2023 Cumartesi günü CHP Tarsus İlçe Binasında Saat :13:00’da Milletvekili Aday Adaylığını açıklayacağını bildirdi.
Ziyarette Akkoza Medya Grubu Ceo’muz Hasan Selenoğlu ile Memleket gündemi hakkında yaklaşık 1 saat sohbet etti. Daha sonra stüdyomuzu gezen, sayın Yıldız’a Rejisörümüz Erdal Alakaş stüdyomuz ve canlı yayınlarımız hakkında bilgi aktardı.
Milletvekili Aday Adayı Nurcan Yıldız Yarın 4.02.2023 Cumartesi saat 13:00’a Tarsus Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanlığı binasında Adaylık toplantısını düzenleyecek. Akkoza Medya Patronumuz Hasan Selenoğlu ise Sn. Yıldız’a çıktı bu yolda başarılar diledi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster