Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 13 Mayıs 2024 43 Görüntüleme

MUHTAR EMRAH KARA VE ADEN FİZYOTERAPİ ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Tarsus Yeşil Mahalle Muhtarlığı, Aden Fizyoterapi işbirliğiyle düzenlediği Anneler Günü etkinlikleri kapsamında çocuklar ve anneler için özel bir organizasyon gerçekleştirdi

Bu etkinlikte çocuklara animasyon gösterimleri, pamuk şeker ve oyuncaklar; annelere ise çiçekler hediye edildi. Muhtar Emrah Kara, Hatay’da yaşanan depremin ardından annelerin ve çocukların yaşadığı zorlukları göz önünde bulundurarak böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Deprem sürecinde mücadele eden kadınlara ve çocuklara destek olmayı amaçladıklarını ifade etti.

Etkinliği Aden Fizyoterapi’nin öncülüğünde toplanan oyuncaklar ve çiçeklerle gerçekleştirdiklerini ve gönüllülük esasına dayanan desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Ayrıca, ulaşım konusunda desteklerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Vahap Seçer’e teşekkürlerini iletti.

Etkinliği öncülük eden Fizyoterapist İrem Yiğit Şahin ise daha önce Muhtar Emrah Kara ile birlikte benzer bir etkinliğe gönüllü olarak katıldığını ve çocukların mutluluğunu görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. MKÜ Hatay Üniversitesi’nde okuduğunu ve buradaki arkadaşlarıyla birlikte çalışmalar yaptıklarını belirtti. Muhtar Emrah Kara ve azası Seval ablanın desteğiyle gerçekleşen bu gönüllü çalışmalar için herkese teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster