Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 13 Mayıs 2024 61 Görüntüleme

Eğitim-İş Sendikası Tarsus Şube 2. Olağan Genel Kurulu’nda Yunus Karamık Tekrar Başkan Seçildi

Eğitim-İş Sendikası Tarsus Şube 7. Dönem 2. Olağan Genel Kurulu, Şehitishak Okulu Esra Şemsi salonunda gerçekleştirildi ve başarıyla tamamlandı.

İki adayın yarıştığı seçimlerde, tüzük gereği yönetim kurulu üyelerinin tercihli oyla tek listede yarışıldı. Mevcut başkan Yunus Karamık, 101 üyenin oyunu alarak en çok oy alan isim olarak yeniden başkanlığa seçildi.

Divan Başkanlığını Av. Mehmet Sarı’nın üstlendiği genel kurula, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Eğitim-İş Sendikası geçmiş dönem genel başkanı ve genel merkez yönetim kurulu üyesi Orhan Yıldırım, sendika üyeleri ve davetliler katıldı.Gündem maddelerinin görüşülmesi ve oylanmasının ardından, mevcut Şube Başkanı Yunus Karamık ile geçmiş dönem başkanlarından Kurtuluş Gezen’in yarıştığı seçimlerde, tercihli tek liste ile gidilerek Yunus Karamık bir kez daha başkan seçildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster