İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika 13 Mayıs 2023 158 Görüntüleme

MİT’ten Nokta Operasyonu

2 şehit verdiğimiz hain saldırının faili olan terörist etkisiz hale getirildi

MİT, PKK/YPG’nin sözde Hol eyaleti genel sorumlusu “Bager Türk” kod adlı Haydar Demirel’i nokta operasyonla etkisiz hale getirdi. Demirel, 2010 yılında 2 şehit verdiğimiz hain saldırının faili olarak biliniyordu.

PKKYPG içerisinde TürkiyeIrak ve Suriye‘de pek çok bölgede faaliyet yürüten Haydar Demirel, daha sonra sözde Hol eyaleti genel sorumluluğuna getirildi. Haydar Demirel’i, sözde Haseke eyaleti genel sorumlusu olarak faaliyet yürüttüğü 2020 yılından itibaren MİT takibe aldı.

ASKERİ EĞİTİM VERİRKEN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

MİT’in saha ajanları, Haydar Demirel’in son olarak sözde Hol eyaleti genel sorumlusu olarak Suriye Tel Hamis’te bulunduğunu tespit etti. Terörist Demirel, PKK/YPG alay sorumlusu ve tabur sorumlusu ile birlikte, örgüt mensuplarına askeri eğitim verirken MİT’in nokta operasyonuyla etkisiz hale getirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster