İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 13 Nisan 2023 120 Görüntüleme

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDEN AKKOZA MEDYA GRUBUMUZA ZİYARET

28.Dönem MHP Mersin Milletvekili Adayları Dr. Levent Uysal ve Dr. Ali Arı, MHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Bebek, MHP Teşkilatlardan Sorumlu Tarsus İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet ŞEN, KAÇEP Mersin Başkanı Fadime Şen, KAÇEP Tarsus Başkanı Yeşim Sancaktar İçgören, Tolga Arslan ve MHP Mersin ve MHP Tarsus Parti yöneticileri ve temsilcileri Akkoza Medya Grubumuzu ziyaret etti.
MHP Mersin Milletvekili Adayları Dr. Levent Uysal ve Dr. Ali Arı, Ceo’muz Hasan Selenoğlu ve Rejisörümüz Erdal Alakaş ile gündem, seçim ve güzel kentimiz Tarsus üzerine sohbet ettiler.
MHP Mersin Milletvekili Adayları Dr. Levent Uysal ve Dr. Ali Arı Akkoza Stüdyomuzu inceledi.
Sayın Uysal ve Sayın Arı, Akkoza Medya Stüdyosunu da inceledi. Rejisörümüz Erdal Alakaş stüdyomuz ve canlı yayınlarımız hakkında bilgi aktardı ve önümüzdeki günlerde stüdyomuza canlı yayın konuğu olarak davet etti.
HASAN SELENOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Akkoza Medya Grubu Ceo’muz Hasan Selenoğlu ziyaretten dolayı, memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Milletvekili Adaylarına çıkmış oldukları bu ulvi yolda başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster