İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 23 Kasım 2022 176 Görüntüleme

MİLLİ YOL PARTİSİNDEN AKKOZA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

Milli Yol Partisi Mersin İl Başkanı Sn. Hasan KÖSE ve Milli Yol Partisi Tarsus İlçe Başkanı Sn. Zekeriya NURANOĞLU Akkoza Medya Grubumuzu ziyaret etti misafirimiz oldular.
Ziyarette Ceo’muz Hasan Selenoğlu ve Rejisörümüz Erdal Alakaş ile Mersin, Tarsus ve Ülke gündemine dair sohbet edildi. Mersin İl Başkanı Hasan Köse Milli Yol Partisi, nisan ayında yapılacak erken seçime dahi girebilme yetkisini aldığını, şu anda 71 ilde ve bir çok ilçede partinin kuruluşunu gerçekleştirdiğini ve bunu 8 ayda yaptıklarını vurguladı.
Ceo’muz Hasan Selenoğlu, Akkoza Medya Grubumuz hakkında sayın Köse’ye ve Nuranoğluna bilgiler verdi. Rejisörümüz Erdal Alakaş ise Stüdyomuzda canlı yayın hakkında bilgi vererek, önümüzdeki günlerde canlı yayına davetti.
Bu nazik ziyaretten dolayı Milli Yol Partisi Mersin İl Başkanı Sn Hasan KÖSE ‘ye ve Tarsus İlçe Başkanı Sn Zekeriya NURANOĞLU ‘na çok çok teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster