İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Magazin, Tarsus, Yaşam 24 Kasım 2022 313 Görüntüleme

ANTİK ARYALAR KONSERİ TARSUS ST. POUL KLİSESİNDE GERÇEKLEŞTİ

T.C. Kültür Bakanlığı Mersin Devlet Opera ve Balesi ve T.C. Tarsus Kaymakamlığı Müze Müdürlüğü işbirliği ile 23. Kasım. Çarşamba günü saat 15.00 ‘de Tarsus St. Paul Anıt Müzesinde ( Klise) ,’’Antik Aryalar ‘’ Konseri düzenlendi.
‘’Antik Aryalar’’ Konserinde Soprano Işıl Cavga Bölükbaşı, Soprano Aysel Cankatan, Soprano Itır Gözde Tuyan, Soprano Ayşin Alev Lal, Mezzo Soprano Pınar Duygu Çınar ve Alto Ayşe Pınar Balay ‘a Piyanoda Rufina Usmanova eşlik etti. Bu eşsiz konserin sunumunu ise Ayşin Alev Lal üstlendi.
Konsere Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Sıtkı Dev, Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Süleyman Metin, Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, Altaylılar Mahalle Muhtarı Perihan Özcan ve çok sayıda Tarsuslu Sanatsever katıldı.
Her yaştan sanatseverin katılımı olan konser sonunda ev sahipliğini üstlenen Tarsus Müze Müdürü Doğukan Alper, sanatçılara teşekkürlerini sundu ve çiçek takdim etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster