Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 2 Mayıs 2023 149 Görüntüleme

MHP ODALAR, BASIN, ve TARSUS İŞ DÜNYASIYLA AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus İlçe Başkanlığı tarafında Tarsus Ayana Restoranda 1 Mayıs 2023 günü düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.
Toplantıya Tarsus Ticaret Odası ve Meclis Üyeler, Tarsus’ta hizmet veren oda Başkanları ve üyeleri, Tarsus İş Dünyası, Basın Mensupları, Mhp Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Bebek, Mhp Kadın “Aile Çocuk Engelli Politikaları (Kaçep) Mersin İl Başkanı Fadime Şen, Mhp Kadın “Aile Çocuk Engelli Politikaları (Kaçep) Tarsus İlçe Başkanı Yeşim Sancaktar İçgören, Önceki Dönem Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mhp Önceki dönem ve şimdiki dönem yöneticileri, ve Partililerinde katılımıyla gerçekleşti.
Toplantıya Başkanlık yapan MHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik : Bugünkü toplantımızın gayesi, bir araya gelmek, sohbet etmek tanışmak, sizlerin değerli görüşlerini almak ve Milletvekili adaylarımızın sizlerden gelecek soruları cevaplamasıdır dedi ve herkese tek tek söz hakkı verdi.
Mhp Mersin Milletvekili Baki Şimşek ; Mhp Mersin Milletvekili Aday tanışma toplantısına hol geldiniz diyerek, 3 dönemdir sizleri TBMM’sinde sizleri temsil etmeye çalıştım. Öncelikle her siyasi görüşten destek veren değerli büyüklerimize, bu süreçte oda başkanlarımıza, iş adamlarımıza, Tarsuslu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu günde bir birinden değerli adaylarımızla, sizlerin huzurundayız. Levent bey ve Ali bey Tarsus’un evlatları, Tarsus’umuza, Mersinimize, Ve ülkemize güzel hizmetlerde bulunacaklarının altını çizdi.
Mhp Mersin Milletvekili Adayı Ali Arı : Sözlerine ben naçizane küçük bir girişimciyim, akademisyenim ve aynı zamanda yerli ve milli yazılım üreten küçük bir girişimciyim şuanda diyerek başladı. Sayın Arı sözlerine Yapay zeka, Sanal gerçeklik, Artırılmış gerçeklik üzerine bir çok mobil uygula üzerinde çalışmalar yürüyorum dedi. Ben aday adaylığı ve adaylık sürecimde hep Rabbime iş adamlarımızın sayısını artırsın dedim çünkü, sizler ne kadar çok insan çalıştırırsanız ben o kadar mutlu oluyorum, Rabbim ayağınıza taş değdirmesin diyerek, iş dünyası Ülkemiz için çok önem arz ediyor. Biz de adaylarımız ile birlikte sizlerin derdine sorununa mecliste gür bir şekilde çare olmak için, çözmek için sizlere faydalı olmaya çalışacaklarının altını çizdi.
Mhp Mersin Milletvekili Adayı Levent Uysal ; Sözlerine Mersinde Tarsus’ta, Silifke’de, çok ama çok sıcak bir ilgiyle karşılaştığını bu nedenle herkes teşekkür ederek başladı. Sayın Uysal sözlerine şuanda sizleri dinliyorum sizlerden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum, projeler için alt yapılar oluşturuyorum ama her şeyden önce pozitif diyalog, sizin bana soramayacağı, bana söyleyemeyeceği, bir şeyin olmamasını istiyorum çünkü mecliste sizlerin sesi olabilmek, daha hızlı aksiyon alabilmek için bunlar önemli diyerek devam etti ve soru cevap halinde konuşmasını sürdürdü.
Toplantı akşam yemeğinin ardından son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster