İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 22 Mart 2023 127 Görüntüleme

MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Ziya KÖRÜKLÜ,Tarsus İdman Yurdu’nu Ziyaret etti

MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Sn Ziya KÖRÜKLÜ,Tarsus İdman Yurdu’nu ziyaret ederek Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Sn Cem Kavalcı ile Tarsus İdman Yurdu’nun içinde bulunduğu durum hakkında sohbet ederek bilgi edindi.

TİY Başkanı Sn Cem Kavalcı ,Sn Ziya Körüklü’nün ziyareti için şunları söyledi;”Tarsus İdman Yurdu’muzun 100. yılında zorluklarla ayakta durmaya çalıştığı bu günlerde güzel gelişmelerde oluyor.

MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Ziya KÖRÜKLÜ bugün kulübümüze bir ziyaret gerçekleştirdi. Maddi anlamda elinden gelen desteği bizlere sunan kıymetli MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Ziya KÖRÜKLÜ manevi anlamda da yanımızda olduğunu gösterdi.


Buradan kıymetli Taraftarlarımıza sesleniyorum, bizim yanımızda olanların yanında olmak, yanlarında durmak bizim adımıza en büyük vefa örneği olacaktır.

Sayın MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Ziya KÖRÜKLÜ’ye nazik ziyaretinden ötürü teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum.

Buradan kalbi Tarsus İdman Yurdu sevdası ile atan diğer Milletvekili Aday Adaylarına da çağrımız, parti farketmeksizin buyrun gelin bir çayımızı için Tarsus İdman Yurdu’muzun menfaatini konuşalım ve birlikte yol yürüyelim.SPOR BİRLEŞTİRİR!”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster