İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Yaşam 25 Kasım 2022 383 Görüntüleme

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur GÖLGELİ : ”Dün az değildik, bugün çoğuz, yarın daha da çok olacağız! ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, 50 dava arkadaşını, partiye üyelik rozetlerini taktı.

Kadın üyelere ise rozetlerini Milliyetçi Hareket Partisi; Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarını (KAÇEP) Mersin İl Başkanı Fadime Şen taktı.

MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli yaptığı açıklamada ise ; ”Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığımızda, partimize üyelik kayıtları yapılan 50 dava arkadaşımıza rozetlerini taktık, birlik ve beraberlik şiarını kuşandık.

Ülkücü Hareketin çatısı altında, Liderimizin emrinde, üç hilalin gölgesinde mücadelemize omuz verecek olan dava arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, Dün az değildik, bugün çoğuz, yarın daha da çok olacağız .” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster