İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Spor, Yaşam 27 Şubat 2023 140 Görüntüleme

MHP lideri Devlet Bahçeli, Beşiktaş Üyeliğinden Ayrıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş Kulübü üyeliğinden istifa etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle 44 bini aşkın kişinin hayatını kaybettiğini hatırlattı.

Özdemir’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Afet sonrası futbol maçlarını izleme bahanesiyle tribünleri tahrik eden bazı eylemler, şehitlerimize ve milletimize büyük bir saygısızlık olmuştur. Bugün oynanan Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında da deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık Beşiktaş’a ve Beşiktaş’ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız, Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibarıyla ayrılmıştır.”

MHP’Lİ 5 İSİMDEN DAHA AYRILIK KARARI

Bahçeli’nin bu kararının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve Gaziantep Milletvekili Sermet Atay da Beşiktaş Kulübü üyeliğinden ayrıldıklarını duyurdu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster