Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 13 Eylül 2024 30 Görüntüleme

MHP ilçe Başkanı Fatih YILDIRIM’dan Tarsus Belediyesine Eleştiri Yağmuru

MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım 11.09.2024 tarihinde Tarsus Belediyesine yapılan haciz uygulamasına ilişkin Yaşanan olaylar, kamuoyunu derinden üzmüştür diyerek bir basın bülteni yayımladı
Başkan Yıldırım şunları söyledi :
“Tarsus Belediyesi, 2019-2024 yılları arasında CHP-HDP (DEM) partilerinin ortak Belediye Başkanı Sn. Haluk Bozdoğan tarafından borç bataklığına sürüklenmiş olup, Tarsus Belediyesinin sahip olduğu gayrimenkuller satışa çıkarılmış ve adeta Tarsus Belediyesi, CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve yandaşları tarafından talan edilmiştir.
CHP yöneticileri ise hiçbir tepki göstermeyerek Tarsus Belediyesinin bugünkü borç batağına sürüklenmesine seyirci kalmışlardır. Ancak, Tarsus Belediyesinde yaşanan haciz olayının bu noktaya gelmesinde bir önceki dönem Belediye Başkanının sorumluluğu kadar, şu anki Belediye idaresinin de sorumluluğu mevcuttur.
“BEN FAİZ ÖDEMEM” gibi bir yaklaşımın hukuka ve yasalara karşı bir çözüm oluşturmayacağı gibi, Tarsus Belediyesinin kendi alacaklarında faiz uygulamasından vazgeçip vazgeçmeyeceğini kamuoyu da merak etmektedir.
Bu anlamda, Tarsus Belediye Başkanı Sn. Ali Boltaç’a düşen görev, bir an önce Tarsus Belediyesinden alacakları bulunan emekçi kardeşlerimizle karşılıklı oturup alın terlerinin karşılığını vererek anlaşmalarıdır. Yapılan haciz uygulamasının, alacağın miktarı itibariyle baktığımızda, Tarsus Belediye Başkanı Sn. Ali Boltaç’ın makamında bulunan üç beş masa ve sandalye ile çözülemeyeceği aşikardır.
Bu anlamda, Belediye Başkanının makam odasının haczedilmesini yanlış ve düşündürücü buluyoruz. Bu haczin kime, ne fayda sağladığını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
Haciz uygulaması esnasında, Tarsus Belediyesi yerleşkesi önünde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu’ya yapılan sözlü sataşmaları doğru bulmadığımız gibi, bu sözlü sataşmaları yapan grubun Tarsus Belediye Meclisinde katil ve terörist Selahattin Demirtaş’a selam gönderenlere bir kelam edememesini de Tarsus halkının vicdanına bırakıyoruz.
Yaşanan olayların ve gerginliklerin, ortak paydamız olan Tarsus sevdamıza ve birlikte yaşama kültürümüze bir katkı sağlamayacağını belirterek, Milliyetçi Hareket Partisi’nin, ülkemizin ve kentimizin geleceği, halkımızın huzuru ve mutluluğu için çalışan bir siyasi parti olmaya devam edeceğini kamuoyuyla paylaşır, saygı ve sevgilerimizi sunarız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Glenjiko

Glenjiko

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster