İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Yaşam 21 Eylül 2022 355 Görüntüleme

ANKARA TARSUSLULAR DERNEĞİ, DK KÖKSALLAR OTOBÜS FİRMASI İLE BİLET İNDİRİM ANLAŞMASI YAPTI.

TADER Üniversite Öğrencileri ve Ailelerine destek vermeye devam ediyor.

TADER, DK Köksallar Turizm Otobüs Firması ile özel indirim protokolü imzaladı. İmzalanan protokol gereği TADER üyelerinin, Üniversite öğrencilerinin ve birlikte seyahat edecek olan birinci derece yakınlarının Bilet ücretlerinden %20 indirimli faydalanmalarını sağladı.

Ayrıca, öğrencilerimizle ilgili olarak ailelerin göndermek istediği okul evrakları ile öğrencilerin ihtiyaçlarını içeren bir koli ile sınırlı kargolardan ücret alınmayacak.

Yapılan anlaşmaya göre, bu hizmetlerden DK KÖKSALLAR Turizm Otobüs Firmasının TARSUS’ tan sefer yaptığı ANKARA, İSTANBUL, NİĞDE, ESKİŞEHİR, BURSA, BALIKESİR, BANDIRMA ve BİGA yönlerine gidecek ve bu il ve ilçelerden tekrar TARSUS’ a gelecek olan üyeler, öğrenciler ve yakınları faydalanacaktır.

TADER Genel Başkanı Semih Özsu ile DK Köksallar Otobüs Firma yetkilileri Hakan Şenyurt ve Mesut Şenyurt arasında yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma gerçekleşti. TADER Başkanı Semih Özsu, yönetim kurulu üyeleri Hakan Dülkar, M. Ali Özışık ile birlikte firma yetkilisi Mesut Şenyurt’ la bir araya gelerek indirim konusundaki protokolü imzaladı.

Başkan Semih Özsu; “Özellikle öğrencilerimiz, yakınları ve üyelerimize seyahatlerinde katkı sağlamak için yaptığımız bu anlaşma için firma yetkililerine teşekkürlerimizi iletiyor, hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Her zaman öğrencilerimiz ve Tarsuslu hemşehrilerimiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi. Firma yetkilisi Mesut Şentürk ise TADER ile anlaşma imzalamaktan, Tarsuslulara hizmet etmekten ve öğrencilerimize destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster