İçel
Ana Sayfa Gündem, Yaşam 7 Ocak 2023 152 Görüntüleme

Meteoroloji’den kar yağışı uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü‘nün 7-13 Ocak 2023 tarihlerini kapsayan haftalık hava tahmin raporu paylaşıldı. Raporda 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı.

BUGÜNDEN İTİBAREN ETKİLİ OLACAK

Bugünden itibaren etkisini gösterecek karın, Karadenizİç Anadolu ve Doğu Anadolu‘yu beyaza bürümesi öngörülüyor. Kara yağışı hafta sonu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun bazı bölgelerinde, çarşamba gününden itibaren ise İç Anadolu’da etkili olacak.

KAR KALINLIĞI 20 SANTİMİ BULACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan uyarıda, 07.01.2023 Cumartesi günü Rize ve Artvin çevrelerinde beklenen yağışların; kuvvetli ve çok kuvvetli (40-75 kg/m2), kıyı kesimlerinde yer yer şiddetli yağmur ve sağanak (51-100 kg/m2), iç kesimlerinde yoğun kar (20 cm ve üzeri) şeklinde olması beklendiği belirtildi.

BUZLANMA VE DON UYARISI

Meteoroloji‘den yapılan uyarıda, ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster