Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kadın, Son Dakika, Spor, Yaşam 25 Ağustos 2023 119 Görüntüleme

Mersinli Yüzücülerden İstanbul Kıtalararası Yüzme Yarışında Büyük Başarı

Asya’dan Avrupa’ya yapılan tek yüzme yarışı olan İstanbul Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda 77 ülkeden 2 bin 600 kişiyi aşkın yüzücü, İstanbul Boğaz’ında kulaç attı

Yüzücüler, doğudan batıya doğru yüzerek, geçiş sırasında yaklaşık 6.5 kilometre mesafe kat etti. İstanbul’da düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme yarışında Mersin’li yüzücüler Nehir Güler 3’üncü, Ada Liza Çelik ise 2’nci oldu. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından 35’incisi düzenlenen 35. İstanbul Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarış’ında Mersin’den Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) ve Sporcu Eğitim Merkezleri (SEM) sporcuları Nehir güler ve Ada Liza Çelik derece kazandı.

Mersinli sporculardan Nehir Güler 14-18 Yaş Kategorisinde 3’üncü olurken, Ada Liza Çelik 14-18 Yaş kategorisinde 2’nci, Açık Yaş Kadınlar kategorisinde ise 3’üncü tamamlayarak büyük başarı elde etti. Mersin Gençlik ve İl Spor Bakanlığı Yarışmacıların başarılarının devamını dilerken, yarışmacıların antrenörleri Volkan Burak Tuncil ve Haluk Süsgün’üde tebrik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster